Deze website is niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer 6 of lager. De website zal dan ook niet correct werken. Update je browser aub!
Waardoor kenmerken zich de dames wandelschoenen?
› Waardoor kenmerken zich de dames wandelschoenen?
Women eigenschappen:
Comfortabele wandelschoenen mogen bij een wandeltocht absoluut niet ontbreken. Speciaal voor vrouwen heeft Outdoor Center een uitgebreide collectie damesschoenen. De modellen kenmerken zich door een aantal belangrijke eigenschappen, die zorgvuldig zijn afgestemd op de vrouwelijke vorm van de voet.

Women comfort cuff:
Elke schoen uit de damescollectie beschikt over een individuele vormgegeven, lagere schacht, de zogenaamde comfort cuff. De comfurt cuff is zacht en flexibel en biedt optimaal comfort.

Women leest:
De pasvorm van schoenen wordt bepaald door de leest waarop de schoenen gemaakt worden. Aangezien mannen- en vrouwenvoeten een andere anatomie hebben, is voor elk model schoen in de damescollectie een aparte damesleest gebruikt. Zo bieden de schoenen een optimale pasvorm.

Women balanszool:
De balanszool, bestaande uit een zacht, visco-elastisch schuim en een zachte bovenkant, zorgt voor een perfecte pasvorm, afgestemd op de anatomie van de vrouwelijke voet en een aangenaam draagcomfort. De balanszool keert terug naar de oorspronkelijke vorm als de schoenen worden uitgetrokken. Hierdoor stamp u iedere keer in een "nieuwe" inlegzool, die zich keer op keer opnieuw om de voet vormt.

Women tussenzool:
In de regel zijn vrouwen lichter dan mannen. Vrouwen vangen de schokken van het lopen op onverharde, ongelijke ondergrond meer op met hun gewrichten en knie- en enkelbanden, terwijl dat bij mannen meer wordt opgevangen door de spieren. De tussenzool van damesschoenen is daarom zachter, wat zorgt voor een betere schokdemping.
special3 image1
Een greep uit ons assortiment