Deze website is niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer 6 of lager. De website zal dan ook niet correct werken. Update je browser aub!
Schoenen Kleding Schoenen
De eerste flinke stap is gezet
Bekijk ons nieuwe assortiment en bezoek een van onze vestigingen! Outdoor Centers bevinden zich door heel Nederland.

Gezien het enorme aanbod op de outdoorsport- en recreatiemarkt en de specifieke eisen en wensen van de individuele sporter en avonturier, hebben verschillende Nederlandse outdoorspecialisten zich verenigd onder de naam Outdoor Center.
› Wandelen of Walking?
Tegenwoordig moet alles snel en hip zijn. Vroeger gingen we fietsen, nu doen we aan biking. Een stedenreis wordt een citytrip en inderdaad, sommige mensen noemen onze favoriete bezigheid "wandelen" nu "walking". Men heeft het zelfs vaak over Nordic walking - "Noors wandelen" zo u wilt maar Nordic walking is zeer zeker niet hetzelfde als wandelen. Het verschil is een beetje te vergelijken met dat tussen toerfietsen en racefietsen. Bij het ene ligt de nadruk meer op het genieten van de natuur en de omgeving, bij het ander meer op het sportief bezig zijn. Of u nu wilt gaan wandelen of Nordic walken, het dragen van de juiste schoenen is een must. Ze dienen comfort, demping en grip te bieden en een leuk design is daarbij natuurlijk gewenst. De schoen moet goed passen, niet te smal of te breed, maar zeker ook niet te groot of te klein zijn. De schoen moet voldoende steun bieden en, afhankelijk van uw toepassingsgebied, een soepele of juist een stugge zool hebben. Kortom, zonder goede schoenen kan er snel een einde komen aan uw wandel plezier. Ga daarom naar Outdoor Center voor een persoonlijk advies over wandelschoenen. Outdoor Center dealers bij u in de buurt kunt hier vinden.
› Handige tips van Outdoorcenter
Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Outdoorcenter bied u voldoende informatie zodat u de juiste schoen vindt. Naast het vinden van de juiste schoen zijn er ook nog tips waardoor u de levensduur van de schoen kunt verlengen.

Voor informatie over hoe een schoen is opgebouwd, klik hier
Voor informatie over welk type schoen u het beste kan kiezen, klik hier
Voor informatie over wandelschoenen voor dames, klik hier
Voor informatie over onderhoud, klik hier

Een greep uit ons assortiment

€ 49,95
xxtasy
Exxtasy Nightcaps

Exxtasy Nightcaps
Meer informatie

€ 34,95
regatta
Regatta Capri Catla

Regatta Capri Catla
Meer informatie

€ 174,95
hanwag
Hanwag Valungo Bunion

Hanwag Valungo Bunion
Meer informatie

€ 174,95
hanwag
Hanwag Tudela Light GTX

Hanwag Tudela Light GTX
Meer informatie

€ 49,95
deuter
Deuter Rugzak Speedlite 15

Deuter Rugzak Speedlite 15
Meer informatie

€ 195,50
hanwag
Hanwag Canyon mid wide

Hanwag Canyon mid wide
Meer informatie

Een greep uit ons assortiment